birds-varanger-3-976x360

Asu lintuelämysten lähellä

Ekkerøy Feriehus (Ekkerøyn loma-asunnot) tarjoaa aitoa ja ympäristöystävällistä majoitusta lähellä luontoa – kruunaten elämyksen lintuhavainnoilla. Jos valitset Ekkerøyn ja meidän huoneistomme tai talomme, saat kaupan päälle luonnon- ja kulttuurielämyksiä.

Ekkerøy Feriehus vuokraa Ekkerøyn suojeltuja ja historiallisia taloja ja huoneistoja, joissa on ”sielu”. Majapaikat sijaitsevat lähellä lintuvuorta ja ovat siksi ihanteellisia lintuharrastajille.

Ekkerøy sijaitsee keskellä Varankia ja on siksi oivallinen paikka tarkkailla lintumaailmaa, joka on koko Norjan kiehtovin. Lintuharrastajia eniten kiinnostavia Varangin lintulajeja ovat jääkuikka, kyhmyhaahka, allihaahka, tunturihaukka, piekana, lapinsirri, vesipääsky, suokukko, tunturikihu, grönlanninlokki, isolokki, tunturipöllö, lapinkirvinen, sinirinta, tundraurpiainen ja lapinsirkku.

Asunnoissa eletään omassa taloudessa, niissä on hyvin varustettu keittiö, olohuone, kylpyhuone, makuuhuone ja puusauna. Taloista on upeat merinäköalat Varanginvuonolle. Lintuja voi bongata vaikka ikkunasta.

Katso Ekkerøyn talojen ja huoneistojen vuokrahinnastoa.

 • Bird View Apartments

  Our brand new Bird View Apartments.

 • Leiligheter i det gamle bedehuset.

  Vanhasta rukoushuoneesta on tehty kaksi huoneistoa.

 • Emeliehuset

  Emelien talossa on oma tunnelmansa.

 • Ekkerøyn kartta

  Ekkerøyn kartta.